Okosotthon: Energiahatékonyság és Kényelem együtt

Ingyenes, szabadon használható szoftver! (béta)

 

Béta tesztelőket keresűnk, részletek itt ->

 

Biztonságos és önálló rendszer a saját otthonodban

Üdvözöljük az Okosotthon Szoftver Csomagban, amelynek alapját az Openwrt nyújtja, amely a saját routereden fut. A rendszerünk egyik legfontosabb jellemzője, hogy minden komponensünk a miénk, és nem kapcsolódik harmadik fél szerveréhez vagy felhőjéhez. Ez biztosítja, hogy az üzemelés biztonságos legyen és nincs kiszolgáltatva senkinek.

 

Védd meg adataidat és irányítsd a saját otthonod

A jelenlegi világban rendkívül fontosnak tartjuk a biztonságot és az irányítás szabadságát. Az általunk nyújtott szoftvercsomag lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a saját otthonodban tartózkodjon az adatok tárolása és feldolgozása. Nem kell aggódnod a harmadik fél felhőszolgáltatásainak használata miatt, ahol nincs ellenőrzésed arról, hogy ki, mikor és hogyan használja a rendkívül érzékeny adataidat.

 

Teljes funkcionalitás és optimalizáció Openwrt környezetben

A szoftvercsomagunk ingyenesen letölthető, és tartalmazza az összes olyan komponenst, amelyre szükséged lesz a használathoz. A Domoticz rendszert az Openwrt környezetben működő eszközökkel való kompatibilitásra optimalizáltuk, figyelembe véve a korlátozott erőforrásokat, amelyeket a router biztosít. Így akár egy energiahatékonyabb eszközön is futtathatod a rendszert, és továbbra is élvezheted a Domoticz egyszerű kezelését és a külső elérhetőség biztosítását.

Ha szeretnéd vásárold meg előre telepített és konfigurált eszközőket a webshop-ban

Az általunk tesztelt hardver elemeket ha nincs időd vagy kedved a telepítéssel és konfigurációval "küzdened" megvásárolhatod a szükséges módosításokkal. További részletek itt ...

Jellemzők:

  1. Fűtés vezérlés: Az okosotthon szoftver lehetővé teszi a fűtés rendszerének intelligens vezérlését. A felhasználók könnyedén beállíthatják a hőmérsékletet és az időzítéseket az egyes helyiségekben, optimalizálva ezzel a fűtési rendszert és csökkentve az energiafelhasználást.

  2. Jelenlét érzékelés alapú kapcsolás: Az okosotthon rendszer érzékeli a lakók jelenlétét a helyiségekben. Amikor senki sem tartózkodik egy adott helyiségben, automatikusan kikapcsolja a fényeket, lezárja az elektromos berendezéseket és energiát takarít meg.

  3. Redőnyvezérlés: A szoftver lehetővé teszi a redőnyök automatikus vezérlését. Beállítható, hogy a redőnyök mikor nyíljanak vagy záródjanak az időjárás, a napszak vagy a felhasználó preferenciái szerint. Ez nemcsak kényelmet és kényelmes vezérlést biztosít, hanem hozzájárul az energiahatékonysághoz is.

  4. A napkollektor vezérlése: A napkollektor vezérlése egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a napenergia hasznosítását a melegvíz előállításához vagy fűtéshez. Az alapvető funkciója az, hogy optimalizálja a napkollektorok teljesítményét és hatékonyságát a lehető legjobb eredmény érdekében.

Rendszerkövetelmények:

  • Openwrt rendszer platform
  • Domoticz okostotthon rendszer telepítve

Az Okosotthon Szoftver Csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intelligensen irányítsák és optimalizálják otthonuk energiafelhasználását. Az energiatakarékos fűtésvezérlés, az automatikus jelenlét érzékelés és a redőnyvezérlés funkciói révén a felhasználók nem csak kényelmet élvezhetnek, hanem hozzájárulhatnak is a fenntarthatóbb és hatékonyabb energiahasználathoz.