139 Nincs megjelenitve!

 

Keress szélessávú internet szolgáltatást!

Televízió, mobiltelefon, mobilinternet, telefonszolgáltatást vagy ezekből összeállított csomagot, segítünk kiválasztani a legjobbat. Az összetett keresési lehetőséggel könnyen megtalálhatod a legolcsóbb internetet, vagy a számodra legtöbbet nyújtó mobiltelefon szolgáltatást akár a hozzá kapcsolódó mobilinternettel együtt. Ha az szélessávú internet szolgáltatásodnál jó ár-érték arány vagy a magas sávszélesség a fontos, egy kattintással segítünk megtalálni az ár-érték arányban legkedvezőbbet vagy a leggyorsabbat.
Cím kereséséhez írj be településnevet, irányítószámot vagy  utca nevet. Ezeket akár egyszerre is használhatod, a rendszer keres a kifejezések részleteire is. Például a "101" keresőszóra minden olyan címet megtalálsz, amelynek címében, irányítószámában ez a szám szerepel (a rendszer házszámra nem keres, a szolgáltatók ilyen pontossággal nem adják meg az adatokat). Ha ezt a "huny" szórészlettel együtt használva finomítod a keresést, akkor már mindössze két találatot kapsz, a Budapesti első kerület Hunyadi János útját és Hunyadi László dűlőjét. A részletekre keresés segítségedre lehet akkor is, ha nem tudod, hogy pontosan a keresett cím helyesírását, vagy épp az irányítószámot.


Ez egy ingyenes Non-Profit szolgáltatás

A Szélessáv Közhasznú Alapítvány mint elkötelezett híve a szélessávú internetre épülő modern társadalomnak, saját erejéből és önkéntesek társadalmi munkájával tartja fent és üzemelteti az oldalt valamint az adatbázist. Ezt folyamatosan fejlesztjük, ha ennek ellenére hiányosságot vagy hibát észlelsz, kérlek jelezd nekük a hibajelentés oldalon.